Over Gerbert Brongers

Van een Personal Trainer verwacht je waarschijnlijk dat hij als sportman geboren is. In mijn geval is dat niet zo. Integendeel: als 16-jarige kampte ik met een behoorlijk overgewicht. Om dat kwijt te raken, ging ik trainen en zo ontstond mijn interesse voor sport.

De knop om

Door de jaren heen heb ik verschillende sporten beoefend zoals fitness, zwemmen, hardlopen, wielrennen, judo, jiujitsu, boksen en – nog altijd mijn favoriet – thaiboksen. Sporten werd mijn uitlaatklep, mijn overgewicht verdween, kortom: de knop was om. Ik volgde de opleiding tot Fitness Trainer en ging in 2000 aan de slag als instructeur in de sport en fitness branche. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van personal training, fitness begeleiding, groepslessen, vechtsport lessen en voedingsadvies. Sinds 2007 ben ik ook gediplomeerd als Personal Trainer.

Lekker in je vel

Sporten en voeding hebben mijn leven op een positieve manier veranderd. Ik weet uit ervaring hoe fijn het is om fit te zijn en lekker in je vel te zitten. Ook weet ik hoe belangrijk goede begeleiding daarbij is. Iemand die je motiveert en helpt om je doel te bereiken. Het is dan ook mijn missie als Personal Trainer om jou optimaal te begeleiden in het nastreven van jouw persoonlijke doelen. Daar zet ik graag een stap extra voor.

Jouw doel is wat mij motiveert

Ik ben ervan overtuigd dat je door de combinatie van sport, goede voeding en beweging een gezondere leefwijze kunt bereiken en vasthouden. Dit verkleint de kans op ziekte, zowel fysiek als mentaal, en draagt vanaf dag één bij aan jouw kwaliteit van leven. Het is voor mij elke dag weer een genoegen om je daarbij te mogen begeleiden.

Zien we elkaar binnenkort?

Met sportieve groet,
Gerbert Brongers

Over Angelina Setoe

Ik ben Angelina Setoe en ik heb een grote grote passie voor sporten, Daarom besloot ik 5 jaar geleden mijn certificaat voor de Zumba te gaan halen. Ik geef nu al 4,5 jaar Zumba les op 3 verschillende sportscholen. Naast Zumba kreeg ik ook interesse om Strong te gaan geven en heb daarna daar ook mijn certificaat voor behaald. Beide lessen geef ik nu bij Fit inn en out.

Ik heb er zin in en hoop jullie snel te ontmoeten!

Over Tineke

Ik ben Tineke en geef op dinsdagavond de zumba lessen bij Fit in & Out. Al jaren volgde ik zelf zumba lessen en besloot ik om mijn passie voor zumba te volgen en zelf voor de les te gaan staan. Nu ruim een jaar later geef ik nog steeds met liefde en plezier de lessen!! Ik heb mijn passie uitgebreid en heb ook de Aqua zumba lessen op me genomen. Wanneer je mee doet kom je in een leuke vriendelijke groep terecht met een gezellige sfeer, ik hoop je snel te zien!