Beweegtuin Leende

Bewegen is belangrijk voor de gezondheid van jong en oud. Het helpt mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Hier lever ik graag een bijdrage aan. Daarom geef ik elke maandag- en donderdagochtend les in de ‘beweegtuin’ aan de Schoolstraat in Leende. Iedereen van 55 jaar of ouder is van harte welkom.

Voor en met elkaar

De beweegtuin staat in het teken van (behoud van) mobiliteit, balans en conditie. Ieder traint op zijn of haar eigen niveau en kunnen. Ik laat bijvoorbeeld zien hoe je oefeningen eenvoudig kunt inbouwen in je gewone dagelijkse bezigheden. Ook de gezelligheid is belangrijk. We bewegen als groep en motiveren elkaar.

Lestijden beweegtuin:

  • maandag van 10.30 tot 11.00 uur
  • donderdag van 10.30 tot 11.00 uur

De les is meestal buiten, maar bij slecht weer zoeken we een binnenlocatie op. Na afloop is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken: op maandag in de huiskamer van Graag Gedaan en op donderdag bij de KBO.

De beweegtuin ligt tussen de Schoolstraat en het Meentplein in Leende. De beide koffie-locaties zijn aan de Dorpstraat, op een steenworp afstand van de beweegtuin.